Activiteiten

Of het nou de introductie of afsluitingsdag is, dit moet natuurlijk voor iedereen leuk zijn! Bij de introductie wil je je nieuwe klas zo goed mogelijk leren kennen en aan het eind van het jaar wil je dit gezamelijk afsluiten. Wat is hier beter voor dan onze outdoor activiteiten? De activiteiten draaien om samenwerking en uitdaging, je gaat bijvoorbeeld met een vlot het water op, maar dit moet je gezamelijk in elkaar zetten.

Na het aangeven van de wensen gaat ons team aan de slag met het programma, dit wordt van begin tot eind door ons verzorgd. Of het nou om één klas gaat of zes klassen, wij zorgen voor een fantastische dag! De activiteiten zijn mogelijk op elke gewenste locatie. Heeft u nog geen locatie in gedachten? Dan denken wij graag met u mee.

Activiteitendagen

Introductie, afsluiting of gewoon een leuke dag

“Ieder team is een groep, maar niet iedere groep is een team”

Wat doen we?

Wij nemen de leerlingen mee met onze activiteiten waarbij samenwerking en plezier centraal staan. Onze instructeurs begeleiden de groepen en zorgen ervoor dat iedereen mee doet. We halen de leerlingen uit hun comfortzone en laten zien dat buitenspelen ook nog leuk is als je wat ouder bent. We verzorgen de hele introductie of afsluitingsdag, de docenten en leerlingen hoeven alleen maar mee te doen.

Hoe werken wij?

Wij zijn er van overtuigd een leuke dag voor u te organiseren. Wij vinden afstemming belangrijk en daarom krijgt u één aanspreekpunt. Zo hoeft u niet elke keer uw verhaal te doen. U kunt bij de offerteaanvraag aangeven wat voor soort dag het moet zijn,  wij nemen vervolgens contact met u op om het verder door te spreken zodat we een passende offerte kunnen geven. Zo kunnen wij goed afstemmen op uw wensen.

Interesse in een leuke dag voor uw klas of school? Vraag vrijblijven een offerte aan.

Offerte aanvragen