Shooting games

Een schot in de roos! Dat heb of leer je als je voor de activiteit ‘Shooting Games’ kiest. In dit arrangement leer je als groep de fijne kneepjes van het handboogschieten, bijlwerpen en blaaspijpschieten. Eenmaal de kennis gekregen? Dan gaan we deze gelijk in de praktijk uitvoeren en testen. Een ‘Shooting Games’ is het natuurlijk niet zonder daar ook een (kleine) competitie aan te hangen en een individuele score neer te zetten. Shooting Games: niet voor watjes!

In overleg kijken wij of de door u gekozen locatie geschikt is.

Handboogschieten

Oorspronkelijk werd het handboogschieten gebruikt om te jagen. In de middeleeuwen werden er toernooien gehouden en tegenwoordig is het zelfs een olympische sport. Wellicht is handboogschieten ook voor jou een schot in de roos? De instructeur legt alles uit over de veiligheid, de houding, het aanspannen en het loslaten, en vervolgens gaan we flink oefenen. In competitieverband gaan we de strijd aan met elkaar en zullen we ontdekken in wie er een ware Robin Hood schuilt.

Bijlwerpen

Scandinavië is het een populaire sport in het café, maar ook in Nederland begint deze sport aan terrein te winnen. ‘Darten voor gevorderden’ wordt het door sommigen ook wel genoemd. Bijlwerpen kent een ongekende opmars in Nederland. Tegenwoordig bestaat er zelfs een Nederlands Kampioenschap voor. De winnaar mag zich een jaar lang Kampioen Axe Throwing noemen van ons land. Wellicht heeft u wel eens eerder met een bijltje gehakt, maar dit is andere koek.

Heeft u wensen of ideeën met betrekking tot lunch, borrel, diner of locatie, neem contact met ons op.

Offerte aanvragen